Belettering

Belettering parkeergarage

Wij leveren en beletteren allerlei soorten reclamedragers zoals auto's, aanhangers, borden, lichtbakken, zuilen, makelaarsborden, V-borden en nog veel meer relevante producten.

Full color belettering

Deze vorm van belettering levert een prachtig resultaat omdat het mogelijk is bijvoorbeeld hele foto's af te beelden op bijvoorbeeld vrachtwagens.

De maximale breedte is ongeveer 1,30 meter. Breder is echter wel mogelijk; in dit geval worden er meerdere banen van 1,30 meter direct naast elkaar gelegd. Hierdoor onstaat een optisch effect van 1 grote foto. De maximale lengte is ongeveer 50 meter.

werkwijze

De allereerste stap is natuurlijk het ontwerp. Dit kan digitaal aangeleverd worden of geheel door ons verzorgd worden.

Hierna volgt het afdrukken. Bij afbeeldingen breder dan 1,30 meter worden er meerdere banen gedrukt.

Nu wordt de folie uitgesneden, dit gebeurd afhankelijk van het formaat en materiaal handmatig of door de printer. De folie is hierna klaar om geplakt te worden.

Op vlakke ondergronden is het aanbrengen van deze folie redelijk eenvoudig. Op gebogen ondergronden zoals bijvoorbeeld de zijpanelen van bestelbussen is meer kennis en ervaring vereist; de folie dient onder een specifieke temperatuur in de juiste vorm gebracht te worden.

Plakletters

Voor de belettering van producten met plakletters worden letters en logo's gesneden uit grote rollen folie. Hierbij zijn alle mogelijk denkbare motieven mogelijk. Ook in meerdere kleuren kan gewerkt worden; voor iedere kleur worden de letters en vormen apart uitgesneden en apart aangebracht. Plakletters zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en zijn relatief goedkoop. Plakletters kunnen bijna op ieder materiaal aangebracht worden. Afhankelijk van de ondergrond word de meest geschikte soort folie gekozen.

Voor dit materiaal zijn er wat afmetingen betreft weinig beperkingen en ook het aantal mogelijke toepassingen is enorm.