Wegenverf

Reflecterende wegenverf

Reflecterende wegenverf is beschikbaar op asfaltwegen, parkeerterreinen en klinkerbestrating en naast thermoplast meest toegepast materiaalsoort. Reflecterende wegenverf is in diverse kleuren leverbaar. Reflecterende wegenverf is toepasbaar als belijning en figuratie.

Markeringsverf

Wegenverf is een hoogwaardig Kiwa gecertificeerd markeringsmateriaal en kan gebruikt worden voor het markeren en hermarkeren van wegen, parkeerterreinen, opslagloodsen etc.

De traditionele wegenverf is een oplosmiddelhoudende verf die snel droogt om het verkeer zo kort mogelijk te verstoren. Ook onze wegenverf voldoet aan de eisen gesteld door Kiwa. In tegenstelling tot alle andere verf en lakken dient wegenverf enkel en alleen functioneel te zijn en heeft het geen eigenschappen om de ondergrond te beschermen. De verf moet uitsluitend zorgen voor een goede zichtbaarheid voor het verkeer vooral in het donker. Daarom zijn de functionele eisen zoals reflectie, witheid, stroefheid, hechting, slijtvastheid en weersbestendigheid zeer belangrijk.